Alles wat u moet weten over het visum voor Indones
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs naar Bali

Ja, Indiërs die naar Bali reizen moeten een visum aanvragen voordat ze het land betreden. Dit visum kan online worden aangevraagd of bij de Indonesische ambassade of consulaat in India.

Visumvrij reizen voor Indiërs

Er is een uitzondering op de visumplicht voor Indiërs die naar Bali reizen, namelijk als ze deelnemen aan het Visa Exemption Program. Dit programma stelt Indiërs in staat om maximaal 30 dagen visumvrij in Indonesië te verblijven voor toeristische doeleinden.

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visum vereist voor Bali in 2024?

In 2024 is het nog steeds vereist om een visum aan te vragen voor een bezoek aan Bali, Indonesië. Nederlandse reizigers dienen voorafgaand aan hun reis een visum aan te vragen bij de Indonesische ambassade of een visumvrijstelling te verkrijgen, afhankelijk van de duur van hun verblijf.

Visumvrijstelling en visumaanvraag

Voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen kunnen Nederlandse reizigers in aanmerking komen voor een visumvrijstelling bij aankomst op de luchthaven. Voor een langer verblijf of andere doeleinden is het noodzakelijk om een visum aan te vragen voor Bali in 2024. Het is belangrijk om de actuele regelgeving en vereisten goed te controleren voordat je op reis gaat.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Hoeveel kost het om Visa on arrival voor Indonesië te verkrijgen?



Visa on arrival kosten in Indonesië

Het verkrijgen van een Visa on arrival voor Indonesië kost €35 voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit bedrag dient contant en in euro's te worden betaald bij aankomst op het vliegveld.

Extra kosten en benodigdheden

Naast de €35 voor het Visa on arrival moeten reizigers ook een paspoort hebben dat nog minimaal 6 maanden geldig is vanaf de aankomstdatum. Eventuele andere kosten, zoals voor een verlenging van het visum, zijn niet inbegrepen bij de initiële €35.



Meer info: toeristenvisum indonesie

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Nederlandse reizigers

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor Indonesië. Dit visum kan eenvoudig online worden aangevraagd via de website van de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstelling en visum bij aankomst

Nederlandse reizigers kunnen ook gebruik maken van de visumvrijstelling of een visum bij aankomst regelen voor een kort verblijf in Indonesië. Het is echter belangrijk om de actuele regelgeving te controleren voordat u op reis gaat.

Is een visum vereist voor Indonesië