De beste wijnbarren en wijntrends in Nederland
wijnbar

Welke wijn is geschikt om te serveren bij roodbaars?



Geschikte wijn bij roodbaars

Voor roodbaars is het aan te raden om te kiezen voor een lichte en frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio. Deze wijnen complementeren de delicate smaak van de vis en zorgen voor een perfecte balans tussen het gerecht en de wijn.

Andere opties

Als je liever een rode wijn wilt serveren bij roodbaars, dan is een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir een goede keuze. Deze wijn heeft genoeg fruitigheid en zachtheid om goed samen te gaan met de vis, zonder de smaak te overheersen. Het belangrijkste is om te kiezen voor een wijn die de smaken van de roodbaars aanvult en niet overheerst.

Wat kost een high wine?



Wat kost een high wine?

Een high wine kan variëren in prijs, afhankelijk van de locatie, de kwaliteit van de wijnen en het aantal gangen dat wordt geserveerd. Gemiddeld genomen ligt de prijs voor een high wine tussen de €25 en €50 per persoon. Dit kan echter hoger uitvallen als er bijzondere wijnen worden geschonken of als er extra luxe hapjes worden geserveerd. Het is verstandig om van tevoren te informeren naar de prijs en het menu, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kost een high wine